Petter på Top Gear!

Vår egen kjære Petter Solberg var gjest på Top Gear.

Med 350 millioner seere i rundt 200 land regnes «Top Gear» som verdens mest sette fakta-baserte TV-program. Petter Solberg (40) er stjerne i det programmet som sendes første gang på BBC2 søndag kveld.

– Det var veldig moro å være med på innspillingen. De hadde organisert skikkelig opplegg, forteller Solberg til VG.

Han har måttet holde det hele hemmelig i flere måneder. Men søndag kveld ble programmet endelig sendt, og blant deltagerne er også bergenseren Andreas Bakkerud, som ble verdensmester for lag i 2014. Solberg vant den individuelleVM-tittelen i rallycross.

May og Foust

– Det er James May som er programleder denne gang, sammen med Tanner Foust, som jo både kjører rallycross og er programleder for den amerikanske utgaven av«Top Gear».

Hvordan det går skal vi ikke si så mye om, men Petter Solberg var utvilsomt verdens beste rallycrossfører sist sesong…

Det vi i hvert fall kan avsløre er at programleder May knapt får se bakparten på bilen til Solberg, men det er mange andre sterke førere i feltet.

Spilt inn på Lydden Hill

May lever av å teste biler på «Top Gear» og har vært en del teamet der siden 1999. Han kan også kjøre fort: fartsrekorden hans er 417 km/t i en Bugatti.

Programmet ble spilt inn på den britiske VM-arenaen Lydden Hill før jul.

Petter Solberg ble i fjor tidenes første verdensmester i rallycross etter fem løpsseirer og ni plasseringer på seierspallen på tolv forsøk. Om halvannen måned starter Solberg kampen for å forsvare tittelen. Det skjer i portugisiske Montalegre.

Kilde: www.vg.no

Foto kred 

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *