Utstillingsregler

Dette er ment som en veiledning til deg som skal stille ut bil på utstilling hos 2Fast. Målet med denne veiledning er å gi en best og rettferdig bedømming av bilene.

Publikumsvennlighet

Publikum setter stor pris på å se bilder og annen dokumentasjon fra byggestadiet. På den måten får man også vist hva som faktisk er gjort på bilen, hva som er endret – og hvordan den så ut i utgangspunktet. Mange benytter fotoalbum, fotobøker, før- og etterbilder i vindu etc, her er det kun fantasien som setter en stopper.

Start av bedømming

Dommerne vil fra et gitt tidspunkt gå rundt å vurdere bilene og snakke med eierne. Eier bør derfor være tilstede for å kunne presentere sin bil på en best mulig måte.

KATEGORIER:

Beste ICE – in car entertainment: Kort godt, alt av elektronisk i bilen, stereo, skjermer etc. Dersom ting ikke fungerer, gis det trekk for. synlige ledninger etc gis trekk. I denne kategoriern er det ikke nødvendigvis den med mest utstyr som vinner – men den som gir et best helhetsinntrykk, har tenkt nyskapende og som har det lille ekstra.
Beste motor: Motoren skal startes opp og sjekkes at den fungerer. Beste motor er visuelt (rengjort, pent motorrom, velbygd, god effekt)
Harryprisen: Veldig enkelt. Den mest harry bilen. Også her vil nyskapning være utslagsgivende. Før- og etterbilder?
Dagns bil: Den ultimate prisen for mannen i gata. En fra dommeren om at man har lyktes i sitt prosjekt.